» Luiertas kopen? Dit zijn de 10 leukste luiertassen

Wil je binnenkort een luiertas kopen? Dan is het belangrijk om je voorafgaand goed te informeren over de verschillende opties die je hebt. In deze blog gaven we we je tips voor het luiertas kopen en waar je op moet letten bij de aankoop van zo’n tas. Hieronder vind je een overzicht van de 10 leukste luiertassen!

Luiertas kopen? Ga voor deze chique luiertas rugzak!

Houd je van een mooi design en praktisch? Dan is deze luiertas rugzak perfect voor jou! Deze trendy verzorgingstas biedt genoeg ruimte voor al jouw benodigdheden voor wanneer je op pad gaat met jouw kleine. De praktische vakjes bieden voldoende overzicht, waardoor jij jouw producten snel terug zult vinden.

Ook beschikbaar in het roze!

Als je de bovenstaande luiertas rugzak mooi vindt, maar iets te druk, is de onderstaande rugzak wellicht een mooi alternatief voor je. Een luiertas kopen is vaak een noodzakelijkheid en een mooi design is niet het eerste waar je hierbij aan denkt. Deze luiertas rugzak combineert echter het praktische met het mooie. Hierdoor ga je in stijl op pad!

Houd je van subtiel? Ga voor een van deze tassen!

Wil je een luiertas rugzak die iets subtieler is en een basiskleur heeft die bij alles past? Dan zou je voor een van deze onderstaande luiertas rugzakken kunnen gaan. Deze drie designs passen bij letterlijk ieder outfit! Daarnaast hebben deze modellen ook genoeg opslagruimte voor al jouw benodigdheden.

Luiertas Rugzak - Grijs

€ 30,95

Een luiertas kopen die opvalt? Met deze designs lukt dit gegarandeerd!

Wil je liever een luiertas kopen die uniek is? Dan zou je voor een van de onderstaande designs kunnen kiezen. De kleurige luiertas rugzak met bloemenprint en wolkenprint is een gegarandeerde blikvanger wanneer je met jouw kleine onderweg bent. Aan de binnenkant van de rugzak vind je 7 verschillende opbergruimtes, waardoor alles netjes op zijn plek blijft en je het snel kunt vinden

Luiertas Rugzak - Wolken

€ 49,95

Op zoek naar een compacte luiertas? Koop deze tas!

Wil jij een kleinere luiertas kopen waar je genoeg ruimte hebt voor alle essentiële verzorgingsproducten van jouw kind? Dan is de onderstaande luiertas een geschikte optie voor jou. Deze kleine, handige luiertas is niet alleen makkelijk op te bergen, maar ook nog enorm goedkoop!

Ga je toch liever voor een schoudertas? Kies voor dit model!

De traditionele luiertas komt vaak in de vorm van een schoudertas. Immers houdt niet iedereen van rugzakken en is een schoudertas vaak een mooi modeaccessoire. Wil je een luiertas kopen in de vorm van een schoudertas en die mooi en stijlvol is? Kies dan bijvoorbeeld voor dit simpele model:

Luiertas en verzorgingsmat in één? Dat kan!

Het leven van een moeder moet zo makkelijk mogelijk zijn. Hier hebben de makers van deze luiertas rugzak rekening mee gehouden. Een gewoon probleem voor vele moeders is dat ze onderweg geen verzorgingsplek voor hun baby kunnen vinden. Deze luiertas rugzak lost dit probleem op. In een handomdraai kun je een verzorgingsmatje uitklappen die aan de rugzak vast zit, waardoor je overal een verzorgingsplek voor jouw kleine kunt creëren! Handig, toch?

Succes met het vinden van de perfecte luiertas!

Nu dat je de opties verkend hebt, kun je een mooie luiertas kopen! Klik hier om ons gehele assortiment luiertassen te bekijken.

Luiertas kopen, Luiertas rugzak, verzorgingsmat, verzorgingstas Luiertas kopen, Luiertas rugzak, verzorgingsmat, verzorgingstas