» Luiertas of koeltas kopen? Kwaliteit en een ruim assortiment bij baby-geschenk.nl!

Ben je op zoek naar een luiertas (of in andere woorden verzorgingstas), luiertas rugzak of een koeltas? Wil je kunnen kiezen uit een ruim assortiment en ga je voor kwaliteit? Dan ben je bij ons op het juiste adres.
Speciaal voor jou hebben we stevige, leuke en goedkope luiertassen en koeltassen uitgekozen. Een luiertas of koeltas moet voldoende opslagruimte hebben voor als je op reis gaat. Hier hebben we rekening mee gehouden bij het selecteren van onze producten.
Hieronder een overzicht over de verschillende soorten tassen die we verkopen:

Luiertas

Een gewone luiertas werkt vaak als een gewone tas en hang je over jouw schouders. Deze tas kun jij makkelijk aan jouw kinderwagen vastmaken, waardoor je niet continu zwaar hoeft te tillen. Handig, toch?
Luiertassen zijn ideaal voor de modebewuste moeder, want er zijn talloze moderne designs die aansluiten op de mode van vandaag. Op deze manier kun je alles voor de kleine meenemen en je tegelijkertijd modieus voelen.
In onze webshop vind je mooie luiertassen die ook nog eens veel opslagruimte hebben.

Luiertas - Tetris

€ 32,95

Luiertas Rugzak - Roze

€ 30,95

Luiertas Rugzak - Grijs

€ 30,95

Luiertas rugzak

Heb jij liever jouw handen vrij wanneer je op pad gaat met de kleintjes? Dan is een luiertas rugzak de ideale oplossing!
Een luiertas rugzak is een rugzak speciaal voor moeders, waar ontallige vakjes en veel opslagruimte voor overzicht en structuur zorgen. Want laten we eerlijk zijn: wanneer je even snel een toetendoekje nodig hebt, wil je niet urenlang in jouw rugzak hoeven te grabbelen, toch?
Een luiertas rugzak zorgt ervoor dat je op elk moment weet waar wat ligt en dit dan ook snel kunt pakken.

Luiertas Rugzak - Grijs

€ 30,95

Luiertas Rugzak Luxe - Grijs

€ 47,95

Luiertas Rugzak - Grijs|Wit

€ 32,95

Koeltas

Een koeltas is essentieel, wanneer je op pad gaat voor een langere tijd en jouw producten lekker koel wilt houden. Niet alleen ziet een koeltas er mooi uit, maar is het ook enorm praktisch door de isolatielaag.
Aan de binnen- en buitenkant zitten handige vakjes, een afneembare schouderriem en rits. Hierdoor heeft de tas veel ruimte voor allerlei producten. Daarnaast, kan de koeltas makkelijk opgeborgen worden wanneer je hem niet gebruikt.

Keuze uit diverse merken en stijlen

In onze webshop verkopen we diverse merken en stijlen. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een Lequeen luiertas of een luiertas rugzak? Geen probleem, wij hebben ze in diverse kleuren en uitvoeringen!

Waar moet je op letten tijdens het kopen van een luiertas?

Wanneer je op zoek gaat naar de perfecte luiertas, moet je rekening houden met een aantal factoren. Ten eerste, is het verstandig om te kijken naar jouw kinderwagen.
Heb jij de mogelijkheid om hier een luiertas aan vast te hangen? Zo niet, kun je beter voor een luiertas rugzak kiezen.
Ten tweede, moet je weten hoeveel je denkt mee te nemen wanneer je op pad gaat met de kleine. Heb jij een waslijst aan dingen die mee moeten? Dan kun je het best voor een grote luiertas kiezen, zodat je zeker weet dat alles erin past.
Ten slotte, kijk naar het design. Dit klinkt misschien overbodig en oppervlakkig, maar deze tas gaat voor de komende tijd jouw beste vriend zijn. Waar je ook heen gaat, deze tas gaat mee. Dan is het handig dat je de tas ook mooi vindt, toch?