» 10 babyshower cadeaus die gegarandeerd in de smaak vallen!

Een babyshower is een uniek moment om de komst van een baby te vieren. Vaak is dit een verrassing voor de moeder om haar nog een keer in het zonnetje te zetten. Al haar vriendinnen en familieleden komen samen op één plek voordat de drukte van het moederschap toeslaat. Dit mag dan ook groots gevierd worden met lekkere babyshower hapjes, leuke spelletjes en natuurlijk… cadeau’s! In dit artikel delen we de 10 leukste babyshower cadeaus met je:

1. Geboorte ballonnen

Soms kan de geboorte van de baby heel onverwachts voor de deur staan, en dan is het handig voor de ouders om alvast wat versiering in huis te hebben voor het kraamfeest.
In de eerste weken na de geboorte heb je namelijk heel weinig tijd om even snel naar de winkel te gaan voor dit soort dingen. Daarom zijn geboorte ballonnen een ontzettend leuk en handig cadeau om te krijgen tijdens een babyshower. Bij ons kun je geboorte ballonnen al vanaf € 7,95 in diverse kleuren verkrijgen.

2. Klei & Inkt afdruk

Babyshower cadeaus - klei-inkt afdruk Ben je op zoek naar een persoonlijk en memorabel cadeau voor een babyshower? Dan kun je bijvoorbeeld een klei & inkt afdrukset geven.
De kleintjes groeien ontzettend hard en daarom is het voor de ouders leuk om de hand- en voetafdruk van hun baby'tje zo snel mogelijk na de geboorte vast te kunnen leggen. Op deze wijze zullen ze zich altijd de eerste tijd met hun kind kunnen herinneren.
Kijk in ons uitgebreide assortiment voor het perfecte afdrukset voor voetjes en handjes.

3. Starterspakket

In het begin heb je voor een baby een hele waslijst aan spullen nodig om optimaal voor de kleine te kunnen zorgen. Een leuk babyshower cadeau streept dan ook vaak een paar items van deze waslijst af. Met een klein starterspakket bestaande uit bijvoorbeeld rompers, een knuffeldoekje, een slabbetje en een drinkfles help je de ouders goed op weg.
Kijk in ons assortiment voor mooie babyshower geschenksets.

4. Rompertjes

Zoals je misschien al weet, hebben pasgeboren baby’s onwijs veel kleding nodig in het begin.
Vaak hebben ze de neiging om te spugen en dan is het handig voor de ouders om genoeg extra rompertjes bij de hand te hebben.
In onze webshop vind je rompertjes met diverse motieven die gegarandeerd in smaak zullen vallen bij de ouders.

5. Baby setjes

Een schattig en handig cadeau dat je tijdens een babyshower kunt geven zijn babysetjes.
Baby’s kunnen niet genoeg kleding hebben in het begin en natuurlijk is het voor de ouders enorm leuk om de kleine kleding aan te doen die schattig, lief en mooi is.
Tenslotte is de baby maar heel even zo klein en dan wil je de kleine natuurlijk zo mooi mogelijk aankleden. Waarom koop je niet een van deze baby setjes als babyshower cadeau?

6. Sokjes

Wil je iets kleins geven? Dan kun je bijvoorbeeld schattige sokjes als babyshower cadeau geven.
Niet alleen is dit een enorm handig cadeau voor de nieuwbakken ouders, maar heeft dit cadeau ook de ‘awwww’-factor tijdens het feest. Want laten we eerlijk zijn; zo’n babysokje is best schattig, toch?
Kies bijvoorbeeld een van deze sokjes voor de kleine.

7. Knuffeldoek

Babyshower cadeaus - Knuffeldoek Een knuffeldoek is vaak iets dat je een leven lang bij je houdt. Het is tenslotte jouw eerste officiële knuffel.
Daarom is het bijzonder om dit als babyshower cadeau te geven. Niet alleen is een knuffeldoek een handig cadeautje, maar heeft dit dus ook vaak emotionele waarde voor het kind op latere leeftijd.
Laat je inspireren door deze knuffeldoekjes.

8. Speelgoed

In zijn of haar eerste jaar, zal de baby onwijs veel indrukken binnen krijgen en veel leren.
In deze fase is het ook belangrijk om speelgoed te kopen dat dit proces stimuleert. Daarom is speelgoed vaak een uitstekend babyshower cadeau.
Speelgoed is erg leuk om te geven maar ook fijn voor de ouders en het kleintje om te krijgen. Win-win dus!
Kijk bijvoorbeeld in onze webshop voor geschikt baby speelgoed.

9. Slabbetjes

Baby’s spugen en knoeien veel en een slabbetje is voor nieuwbakken ouders daarom onmisbaar. Als je op zoek bent naar een babyshower cadeau dat gegarandeerd gebruikt wordt door de ouders, is een slabbetje jouw redding!
Tegenwoordig vind je slabbetjes in vele diverse, schattige en grappige motieven. Kies bijvoorbeeld een van deze slabbetjes uit onze webshop.

10. Luiertas

Heb jij iets meer te besteden en wil je een cadeau geven waar zowel ouders en kind enorm blij mee zijn? Koop dan een luiertas of luiertas rugzak.
Een luiertas is voor de ouders een van de belangrijkste items die ze nodig hebben wanneer ze op pad gaan met de kleine. Dit helpt ze namelijk om georganiseerd te blijven en snel alles wat de kleine nodig heeft te kunnen pakken.
Door ze een mooie luiertas te geven, bijvoorbeeld uit onze webshop, maak je ze gegarandeerd blij. Check wel voor de zekerheid of ze er al eentje hebben!

Succes met het vinden van het perfecte cadeau!

Na het lezen van deze blog heb je gegarandeerd inspiratie op kunnen doen voor het kopen van het perfecte babyshower cadeau!
In onze webshop kun je al de bovengenoemde cadeaus verkrijgen. Succes met het vinden van het juiste cadeau!