» Vind een leuk kraamcadeau of babyshower cadeau op baby-geschenk.nl!

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau of babyshower cadeau? Bij ons kun je terecht voor diverse baby geschenken.
De komst van een baby is bijzonder en mag zeker gevierd worden. Velen kiezen daarom voor zowel een babyshower als een kraamfeest. Hier mogen vrienden, familie en collega’s langskomen om de komst van de kleine te vieren met de aanstaande ouders.

Babyshower

Een babyshower is een feest dat gevierd wordt voordat de baby geboren is. Hier verzamelen alle vrouwen in de sociale kring van de aanstaande moeder zich om de moeder in het zonnetje te zetten. Leuke spelletjes, lekkere hapjes en het openen van cadeau’s zorgen voor een dag vol gezelligheid. Op zo’n babyshower neemt iedereen een leuk babyshower cadeau mee. Dit kan zowel een cadeau voor de moeder zijn als voor haar kleine. Meestal kopen mensen iets voor de baby.

Kraamvisite

Kraamvisites vinden vlak na de geboorte van de baby plaats. Hier krijgen familie, vrienden en collega’s de kans om kennis te maken met de baby. Daar mag een klein en leuk kraamcadeau natuurlijk niet ontbreken! Een kraamcadeau heeft vaak een mooie betekenis en geeft de ouders de kans om herinneringen vast te leggen.

Memorabele cadeau’s voor een babyshower of kraamvisite

Op zoek naar een leuk kraamcadeau of babyshower cadeau? Wij hebben zowel nuttige als memorabele cadeau’s. Wil je iets geven dat de ouders altijd bij blijft? Wij hebben dé oplossing: een pasgeboren baby groeit natuurlijk snel! Erg leuk is het natuurlijk om de kleine voetjes en handjes te kunnen vereeuwigen. We hebben daarom leuke fotolijsten waarmee je bijvoorbeeld in klei een afdruk kunt maken. Een variant hiervan zijn de inktpadjes waarmee je de handjes en de voetjes kunt afdrukken. Als dit geen leuk kraamcadeau is?

Baby Hand en Voetafdruk Kit / Inkt-Zwart

€ 9,95

Baby Hand en Voetafdruk - Klei Kit Fotolijst / Roze

€ 34,95

Geboortjekaart - Zoon

€ 4,95

Toch liever een nuttig cadeau geven?

Weet je niet goed wat te kiezen, dan hebben we speciaal voor jou een aantal leuke cadeausets samengesteld; ideaal om bij een babyshower of als leuk kraamcadeau te geven. Deze cadeausets bestaan uit nuttige producten die sowieso goed van pas zullen komen wanneer de kleine is geboren. Rompertjes, zuigflessen en fopspenen, dit cadeauset wordt gegarandeerd in gebruik genomen!

Hoe kies ik het juiste cadeau?

Het kiezen van een leuk kraamcadeau vinden velen moeilijk. Er is zoveel keuze dat het soms moeilijk is om de knoop door te haken. Daarom hebben we in onze webshop de leukste babyshower cadeau’s en kraamcadeau’s op een rijtje gezet. Zeg keuzestress gedag! Bij het kiezen van een leuk kraamcadeau kun je het best kijken naar de ouders van de kleine. Zijn ze praktische mensen? Geef ze een nuttig en leuk kraamcadeau waar ze echt iets aan hebben. Leggen ze graag herinneringen vast? Dan is een memorabel kraamcadeau vaak de beste keuze. Uiteindelijk moet je bij het kiezen van een leuk kraamcadeau gewoon naar jouw gevoel luisteren. Dat klopt altijd!