» Praktisch kraamcadeau geven? Geef een van deze 5 cadeaus!

Ga je binnenkort op kraamvisite bij iemand en wil je een praktisch kraamcadeau geven? Zoek dan niet verder, want in deze blog vind je inspiratie!

Een praktisch kraamcadeau wordt echt gebruikt

Je weet hoe het op een kraamfeest vaak gaat; iedereen geeft schattige pakjes en leuk speelgoed, maar dit zijn cadeaus waar de ouders meestal niet veel aan hebben in het begin. Daarom is het verstandig om juist een praktisch kraamcadeau te geven. Hierdoor weet je zeker dat jouw cadeau goed wordt gebruikt. Hieronder vind je 5 voorbeelden van praktische kraamcadeau’s. Wellicht staat er het perfecte kraamcadeau voor jou om te geven tussen?

Koeltas

Een koeltas is een geweldig praktisch kraamcadeau. De ouders zullen vaak op pad moeten met de kleine en dan moeten ze meestal eten voor de baby meenemen. Hier komt een koeltas goed van pas! Zeker als de moeder borstvoeding geeft en moet kolven, is het prettig om de borstmelk koel te kunnen bewaren. Hier is een koeltas zeer goed voor geschikt! Koop bijvoorbeeld deze koeltas:

Luiertas rugzak

Naast een koeltas, is ook een luiertas rugzak een onwijs praktisch kraamcadeau om te geven. Niet alleen heeft een luiertas rugzak onwijs veel vakjes waar je allerlei verzorgingsproducten voor de baby in kunt stoppen, maar is een luiertas rugzak ook praktisch om mee te nemen. Daarnaast, is een luiertas handig en stoer voor wanneer papa op pad gaat met de baby. Lees hier tips over het kopen van een luiertas.

Draagbare flessenwarmers

Een ander praktisch kraamcadeau is een draagbare flessenwarmer. Dit cadeau is onwijs fijn voor wanneer de ouders op pad gaan met de baby. Vaak is het onhandig voor de ouders om op zoek te moeten gaan naar een plek om de fles van de kleine op te warmen. Met een draagbare flessenwarmer is dit een probleem uit verleden tijd. Kies bijvoorbeeld deze handige flessenwarmer die je makkelijk in de auto kunt gebruiken:

USB Flessenwarmer - Donuts

€ 13,95

Fopspeen thermometer

Het temperaturen kan bij baby’s soms nog eens lastig zijn. Hoe handig zou het dan zijn met een fopspeen die tegelijkertijd de temperatuur van de kleine meet? Dit bestaat! Met deze fopspeen wordt het temperaturen van de baby een makkie! Bekijk hem snel in onze webshop:

Verschoningsmatje voor onderweg

Een ander probleem dat zich op pad met baby vaak voordoet, is het vinden van een geschikte ruimte en plek voor het verschonen van de luiers. De oplossing hiervoor is een draagbaar verschoningsmatje! Met een draagbaar verschoningsmatje kun jij je baby waar dan ook verschonen. Daarnaast hebben verschoningsmatjes vaak ook handige vakjes voor het opbergen van de natte doekjes en luiers. Kies bijvoorbeeld een van onze draagbare verschoningsmatjes als praktisch kraamcadeau voor de nieuwbakken ouders:

Verschoonmat  -  Grijs

€ 24,95

Praktisch is altijd beter

Wanneer je een kraamcadeau geeft, aarzel dan niet om een praktisch kraamcadeau te geven. Je weet met dit cadeau dat de ouders het zeker gaan gebruiken en geeft hierdoor een prachtig cadeau. Succes met het vinden van het perfecte cadeau!

babyshower, baby, zwanger, cadeau, babyshower cadeau, feest babyshower, baby, zwanger, cadeau, babyshower cadeau, feest