» Persoonlijk kraamcadeau geven? Geef een van deze cadeaus!

Ben je op zoek naar een persoonlijk kraamcadeau? Dan ben je bij ons op het juiste adres! In deze blog geven we je tips voor het geven van een persoonlijk kraamcadeau. Immers wil je iets geven, dat voor een mooie herinnering zorgt en memorabel is. Met deze tips gaat dit je gegarandeerd lukken.

Een mooi en persoonlijk kraamcadeau: voet- en handafdruk vastleggen

Een van de mooiste cadeaus die je als kraamcadeau kunt geven, is een klei- of inktset om de voet- en handafdruk mee vast te kunnen leggen. Hierdoor geef je de ouders de mogelijkheid, om een afdruk van de kleine voetjes en handjes van hun baby voor altijd in een mooie herinnering te kunnen bewaren. Dit is een persoonlijk kraamcadeau dat ze voor altijd zullen koesteren! Kies bijvoorbeeld voor een van deze sets om te geven:

Baby Hand en Voetafdruk - Klei Kit Fotolijst / Blauw

€ 34,95

Koop een ster

Wist je al, dat je een echte ster voor iemand kunt kopen? Je kunt de ster een naam geven en ontvangt het certificaat van de ster met de precieze coördinaten. Dit is een persoonlijk kraamcadeau dat voor altijd bijzonder zal zijn voor de baby en de ouders. Een ster, die genoemd is naar hem of haar en dient als een prachtige geluksster. Dit cadeau zal gegarandeerd in smaak vallen bij de ouders.

Geef een fotoalbum

Een ander persoonlijk kraamcadeau is een mooi fotoalbum, waar de ouders alle herinneringen van hun kleine in vast kunnen leggen. Koop een fotoalbum van hoge kwaliteit en kies een aantal scrapbook-accessoires uit, die de ouders meteen samen met de foto’s in het boek kunnen plakken. Dit is een prachtig en persoonlijk kraamcadeau dat een levenlang meegaat.

Geef een product bedrukt met de naam en geboortedatum van de kleine

Als je iets wilt geven dat memorabel is, kun je ervoor kiezen om een deken of kistje te geven bedrukt met de naam en geboortedatum van de baby. Het dekentje zal een prachtige herinnering blijven voor de kleine wanneer hij of zij groot is en in een kistje kunnen de ouders alle herinneringen van hun kind opbergen. Dit is een persoonlijk kraamcadeau dat zeker niet snel vergeten wordt!

Toch liever iets geven dat praktisch is? Geef een startersset voor babies

Als je niet zo goed weet of een persoonlijk kraamcadeau in smaak valt bij de ouders, kun je ook ervoor kiezen om ze een praktisch kraamcadeau te geven. Kies bijvoorbeeld voor dit mooie startersset voor baby’s, bestaande uit 5 rompertjes, 1 knuffeldoek, 1 zuigfles en 1 fopspeen.

Succes!

Nu dat je inspiratie op hebt kunnen doen, is het tijd om een mooi kraamcadeau voor de baby te gaan kopen. Neem gerust een kijkje in onze webshop voor meer inspiratie!

Persoonlijk kraamcadeau, Memorabel cadeau, herinnering Persoonlijk kraamcadeau, Memorabel cadeau, herinnering