» Op zoek naar thema babyshower? Bekijk deze 5 ideeën!

Ben jij een babyshower aan het plannen voor iemand die zwanger is en hiervoor op zoek naar thema babyshower? In deze blogs delen we 10 inspirerende babyshower thema’s met je!

Op een roze wolk zitten

Het is een gezegde dat de moeder na de bevalling in de eerste weken vaak op een roze wolk zit. Daarom is dit ook een onwijs leuk thema babyshower. Zorg voor versnaperingen in de vorm van wolken; denk hierbij aan suikerspin of een taart in de vorm van een wolk. Ook kun je leuke wolken-decoraties met polyester maken die je ophangt in de ruimte waar de babyshower plaatsvindt. Daarnaast kun jij je helemaal uitleven op de uitnodigingen en spelletjes voor dit thema babyshower. Waar je wolken kunt toevoegen, doe dit. Hierdoor organiseer je een babyshower die de moeder niet zo snel zal vergeten. Als jij ook een cadeau met dit thema wilt geven, kun jij bijvoorbeeld dit leuke babysetje geven:

Babysetje | Wolken - 3 tot 6 Maanden

€ 19,95

Happy Hawaii

Is de aanstaande moeder vlak na de zomer uitgerekend? Dan vindt de babyshower waarschijnlijk in de hoogzomer plaats! Voor dit seizoen is het thema babyshower ‘Happy Hawaii’ perfect! Maak heerlijke zomerse hapjes voor op tafel en zet tropische fruit zoals watermeloen en ananas voor de gasten klaar. Daarnaast kun jij voor dit feest geweldige zomercocktails verzinnen (uiteraard alcoholvrij)! Versier de ruimte met bloemen, kokosnoten en zet een zomers muziekje! Dit wordt ultiem genieten! Als je een cadeau zoekt dat bij dit thema past, geef bijvoorbeeld dit:

Thema babyshower voor Marvel-fans: Superheroes

Is de aanstaande moeder een ware Marvel-fan? Organiseer dan een feest in het thema babyshower ‘Superheroes’. Regel hapjes die bij dit thema passen, zoals bijvoorbeeld dit hulk-toetje of deze superhelden cupcakes. Daarnaast, vraag iedereen om in ‘Superhero’-stijl te komen. Zet de juiste sfeer door op de achtergrond ‘Marvel’-fragmenten af te spelen. Als jij op zoek bent naar een cadeau dat bij dit thema babyshower past, kies bijvoorbeeld voor dit babysetje;

Roze of blauw

Weet je al wat het geslacht van de kleine is? Regel dan een thema babyshower volledig in de kleur van de baby! Wordt het een meisje? Koop roze ballonnen, maak roze hapjes en versier de ruimte met roze kleuren en vraag iedereen om zich in roze te kleden. Uiteraard kun je ook de uitnodigingen in het roze versieren en cadeau’s geven die in stijl zijn met het thema. Dit babysetje is hier zeer goed voor geschikt:

Babysetje | You make me smile - 0 tot 4 Maanden

€ 19,95

Bee happy

Een onwijs leuk thema babyshower is ‘Bee happy’. De naam zegt het al; alles staat in het teken van bijen. De hapjes, de versieringen van de kamer, de spelletjes en de uitnodigingen zorgen voor een spontaan geluksgevoel door de vrolijke kleurcombinatie geel & zwart. Als je op zoek bent naar inspiratie, kun je bijvoorbeeld dit Pinterest-bord bekijken, waar het ‘Bee happy’-thema op mooie wijze wordt weergegeven.

Succes met het plannen van de babyshower

Ben jij geïnspireerd geraakt door deze mooie thema’s? Goed zo! Mocht je nog tips willen voor het organiseren van een babyshower, lees deze blog.

babyshower, baby, zwanger, cadeau, babyshower cadeau, feest babyshower, baby, zwanger, cadeau, babyshower cadeau, feest