» 10 ideeën voor het vinden van het perfecte kraamcadeau

Is iemand in jouw omgeving onlangs bevallen en ben je nu op zoek naar een kraamcadeau? De keuze is reuze en het kan dan ook moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden. In deze blog geven we je 10 ideeën voor een leuk kraamcadeau.

1. Geef iets persoonlijks

Ben je iemand die graag cadeau’s met een betekenis geeft? Dan kun je het beste een persoonlijk cadeau geven.
Een persoonlijk cadeau roept bij de ontvanger van het cadeau mooie herinneringen op of geeft ze de mogelijkheid om toekomstige herinneringen vast te leggen. Bijvoorbeeld kun je een kleiset geven om de hand- en voetafdruk van de kleine vast te leggen. Dit is een kraamcadeau dat gegarandeerd een leven lang gewaardeerd wordt!
Kraamcadeau - kleisetje
Dit kleisetje is ideaal voor het vastleggen van de hand- en voetafdruk van de kleine!

2. Kleding is altijd goed!

Als je de ouders graag een handje wilt helpen door ze iets te geven wat ze echt goed kunnen gebruiken, kun je het beste babykleding geven.
In het begin is dit een van de grootste uitgavenposten voor ouders, aangezien de kleine zo snel groeit. Wil jij gelijk een heel kledingpakket kopen als kraamcadeau? Bekijk dan snel onze geschenksets!

3. Een luiertas voor papa

Meestal wordt er al vooraf aan de geboorte van het kind een luiertas gekocht in een mooi patroon dat mama leuk vindt. Maar wat als papa op pad moet met de kleine?
Dan is het leuk om een stoere luiertas te hebben. Veel mensen denken hier niet aan, maar dit is een superleuk cadeau om te geven dat zeker veel gebruikt gaat worden! Bekijk hier ons assortiment luiertassen, waar ook vele ontwerpen voor mannen tussenstaan.

4. Een knuffeldoek

Een baby kan nooit genoeg knuffeldoeken hebben! Dit is een prachtig en schattig cadeau om te geven en kost ook niet een fortuin. Daarnaast is een knuffeldoek een prachtige herinnering voor de kleine wanneer hij of zij straks ouder is. In onze webshop verkopen wij diverse knuffeldoeken. Bekijk ze hier!

5. Speelgoed

In het begin heeft de kleine nog niet veel speelgoed, waardoor je gerust een mooi speelgoedje als kraamcadeau kunt geven. Voor baby’s is er een grote diversiteit aan speelgoed beschikbaar. Zo kun je speelgoed geven dat ze bezighoudt in hun box, tijdens het badderen of voor interactie met de ouders. Kijk bijvoorbeeld hier als je speelgoed als cadeau wilt geven.

6. Slabbetje

Een ander kraamcadeau in de categorie ‘handig’ is een slabbetje. Het is misschien niet het meest spannende cadeau om te geven, maar het is een geschenk waar de ouders zeker iets aan gaan hebben. Zeker in het begin gaan er onwijs veel slabbetjes doorheen en dan is het handig om reserve-slabbetjes bij de hand te hebben. Kies bijvoorbeeld een van deze slabbetjes!

7. Een grappig cadeau

Een ander idee voor een leuk kraamcadeau is om een grappig cadeau te geven. Bijvoorbeeld kun je een rompertje met een grappig spreukje geven of een grappige fopspeen. Bekijk onze grappige fopspenen hier.

8. Verschoningsmatje voor onderweg

Wanneer je jouw baby uitzetlijst maakt, zet je alleen maar de essentiële items erop. Een baby krijgen is al duur genoeg, dus allerlei extra’s blijven meestal buiten beschouwing. Daarom is het juist leuk om iets unieks te geven wanneer je een kraamcadeau geeft. Bijvoorbeeld kun je een draagbare verschoningsmat geven? Dit is een superhandig cadeau dat de meesten vergeten. Bekijk hier ons assortiment verschoningsmatjes.
Kraamcadeau - verschoningsmatje
Dit verschoningsmatje is handig om te transporteren en heeft ruimte voor de meest essentiële verzorgingsproducten.

9. Een fotoalbum

In de categorie persoonlijke cadeaus horen ook fotoalbums thuis. Vaak hebben ouders nog geen fotoalbum in huis waar ze foto’s van de kleine in kunnen plakken. Dan is het juist leuk om dit als cadeau te geven! Als je het echt goed wilt aanpakken, kun je ook gelijk een heel scrapbook-pakket voor ze samenstellen!

10. DIY-kraamcadeau

Houd je van knutselen? Dan kun je eventueel ook een DIY-cadeau geven. DIY staat voor ‘Do it yourself’. Bijvoorbeeld vind je op Pinterest veel inspiratie voor het maken van het perfecte DIY-cadeau.

Succes met het vinden van het perfecte kraamcadeau!

Nu dat je genoeg inspiratie op hebt kunnen doen, is het tijd om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau! Waarom begin jij jouw zoektocht niet in onze webshop?

Het Perfecte Kraamcadeau Het Perfecte Kraamcadeau