» Luiertas kopen? Hier moet je op letten!

Ben je in verwachting van een kleine en op zoek naar een mooie luiertas? Op het internet vind je talloze exemplaren en het kan dan ook moeilijk zijn om de juiste tas te kiezen. In deze blog geven we je tips waar je op moet letten wanneer je een verzorgingstas gaat kopen.

1. Genoeg ruimte

Het eerste waar je op moet letten wanneer je een luiertas gaat kopen, is dat de tas genoeg ruimte heeft voor al de babyspullen. Immers heeft een baby onwijs veel verzorgingsproducten nodig wanneer je met de kleine op pad gaat.

2. Veel vakjes

Naast genoeg ruimte, is het belangrijk dat een verzorgingstas genoeg vakjes heeft. Niets is meer vervelend dan jouw benodigdheden niet meteen te kunnen vinden omdat alles rondslingert in de tas. Hiervoor zijn tassen met veel vakjes ontwikkeld! Een goede luiertas heeft genoeg vakjes om het georganiseerd te houden.

3. Makkelijk om te dragen

In de komende 3 jaar, is de luiertas jouw beste vriendin. Daarom is het belangrijk dat je een tas koopt die makkelijk te dragen is. Wanneer je een verzorgingstas koopt, let op dat de tas op meerdere manieren gedragen kan worden. Hierdoor kun je de manier van dragen afwisselen wanneer de tas te zwaar wordt. Een goede optie hiervoor is een luiertas rugzak.

4. Waterbestendig

Soms loop je door weer en onweer met de kleine. Dan is het verstandig om een luiertas te hebben die waterbestendig is. Het zou vervelend zijn als al de spullen en kleding van de kleine nat worden, dus let hier goed op bij het aankopen van een verzorgingstas.

5. Design

Zoals we al verder hierboven zeiden, ga je de komende 3 jaren veel op pad met deze tas. Daarom is het handig om een tas te kiezen die je mooi vindt en die bij jouw stijl past. Bekijk bijvoorbeeld ons brede assortiment luiertassen ter inspiratie. Er zijn talloze designs waar je uit kunt kiezen en er zit voor ieder wat wils tussen.

6. Denk aan papa

Jij bent niet de enige die op pad gaat met een luiertas. Denk daarom bij de aankoop van een verzorgingstas ook aan papa. Hij zal het waarschijnlijk niet zo leuk vinden om met een knalroze tas op pad te gaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel tassen die zowel bij mannen als vrouwen mooi staan.

Bekijk ons assortiment luiertassen

Na het lezen van deze tips is het tijd om te gaan zoeken! In onze webshop vind je zeker een goedkope luiertas die van goede kwaliteit is en rekening houdt met de bovenstaande tips!

Luiertas Rugzak - Roze

€ 30,95

Luiertas Rugzak - Grijs

€ 30,95

Luiertas Rugzak Luxe - Grijs

€ 47,95

Luiertas Rugzak - Grijs|Wit

€ 32,95

Luiertas Rugzak - Zwart|Grijs

€ 32,95

Luiertas Rugzak - Blauw|Wit

€ 32,95